Ingrediente
Porc cu fenicul si salsa de rosii
−
+
€0.0
Pentru prepararea feniculului
Supa clara de pui
/l
5000.0 ml
0%
Fenicul
/kg
2000.0 g
0%
Sare
/g
10.0 g
0%
Piper alb
/g
10.0 g
0%
Knorr Professional Bulion de Pui
/kg
120.0 g
0%
Pentru a realiza salsa
Rosii
/g
180.0 g
0%
Capere in saramura
/g
10.0 g
0%
Ceapa rosie
/g
100.0 g
0%
Patrunjel verde frunze
/g
20.0 g
0%
Ulei de masline
/ml
20.0 ml
0%
Suc de lamaie
/ml
40.0 ml
0%
Pentru prepararea cotletelor de porc
Cotlet de porc
/g
450.0 g
0%
Ulei de rapita
/l
50.0 ml
0%
Piper
/g
0.0 g
0%
Sare
/g
0.0 g
0%
Pentru montaj
Patrunjel
/g
5.0 g
0%
Lamaie
/buc
1.0 buc
0%
/
Pentru prepararea feniculului
-
Supa clara de pui 5000.0 ml
-
Fenicul 2000.0 g
-
Sare 10.0 g
-
Piper alb 10.0 g
-
Knorr Professional Bulion de Pui 120.0 g
Pentru a realiza salsa
-
Rosii 180.0 g
-
Capere in saramura 10.0 g
-
Ceapa rosie 100.0 g
-
Patrunjel verde frunze 20.0 g
-
Ulei de masline 20.0 ml
-
Suc de lamaie 40.0 ml
Pentru prepararea cotletelor de porc
-
Cotlet de porc 450.0 g
-
Ulei de rapita 50.0 ml
-
Piper
-
Sare
Pentru montaj
-
Patrunjel 5.0 g
-
Lamaie 1.0 buc