Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat

  • Foietaj 1.0 pack
  • Carte D'Or Mousse cappuccino 100.0 g
  • Lapte rece 200.0 ml
  • Rama Cremefine 31% multiple aplicații 50.0 ml
  • Carte D'Or Mousse cu Ciocolata 120.0 g
  • Lapte rece 200.0 ml
  • Rama Cremefine 31% multiple aplicații 50.0 ml
  • Mix Fructe de Pădure 200.0 g
  • Carte D’Or Topping Fructe de Pădure 50.0 ml
  • Fructe de padure proaspete 150.0 g

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Pregătește foietajul: presară făină pe suprafața mesei, întinde foietajul cu ajutorul unui sucitor, până când ajunge la grosimea de 2-3 mm, apoi cu ajutorul unui șablon din inox (sub formă de pișcot), taie aluatul. Montează pe suprafața unei tăvi de cuptor hârtia de copt, apoi formele din aluat, altă hârtie de copt și deasupra o altă tavă cu aceleași dimensiuni.
    • Introdu în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius pentru 12-15 minute. Scoate din cuptor și lasă-le să se răcească la temperatura camerei.
    • Pregătește mousse-urile cu ajutorul unui mixer: amestecă ingredientele prima dată la viteză mică timp de 1 minut, apoi 3-5 minute la viteză mare. Ține la rece timp de aprox. 90 de minute, apoi toarnă mousse-urile în poșuri.
    • Pregătește sosul de fructe din mix fructe de pădure și Carte D’Or Topping fructe de pădure, fierbe 2-3 minute amestecul într-o cratiță cu mâner și apoi lasă-l la temperat la temperatura camerei.
    • Montează prăjitura: pe o felie de foietaj montează cu ajutorul unui poș cu dui, mousse-ul de ciocolată neagră, închide cu o altă felie de foietaj, deasupra montează un strat de mousse cappuccino.
    • Așază prăjitura în mijlocul unei farfurii, alături sos de fructe de pădure și deasupra felii de fructe proaspete.
    • Din mousse-ul cappuccino se pot monta diferite forme de parfait, apoi se mențin la congelator până în momentul servirii.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu