Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat

  • Malai 250.0 g
  • Oua 3.0 buc
  • Faina 50.0 g
  • Pesmet panko 50.0 g
  • Branza de capra 100.0 g
  • Knorr Condiment Lichid Burnt Smoke 10.0 ml
  • Otet 10.0 ml
  • Piper boabe 2.0 g
  • Foi de dafin 2.0 buc
  • Sare
  • Ulei de floarea soarelui 150.0 ml
  • Ulei de masline 100.0 ml
  • Spanac 250.0 g
  • Nuci 50.0 g
  • Usturoi 5.0 g

PRIMAVARA – Cuib de mamaliga cu ou panko, branza de capra si spanac/urzici

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Pune pe foc o tigaie soteuza cu apa, apoi adauga foile de dafin, sarea, boabele de piper si otetul. Cand ajung la punctul de fierbere, adauga oul circa 3-4 minute.
    • Pune oul la uscat pe un prosop de hartie dupa ce este gata. Impesmeteaza oul si pune-l la prajit in uleiul incins.
    • Pune ulterior o oala cu apa si sare la fiert pentru a pregati mamaliga. Adauga cateva picaturi de Knorr Condiment Lichid Burnt Smoke. Fierbe mamaliga pana ajunge la consistenta dorita.
    • Pregateste pesto de spanac: blanseaza spanacul in apa fierbinte, scoate-l in apa cu gheata, scurge si apoi mixeaza la viteza mare, spanac, ulei de masline, miez de nuca si usturoi. Asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat.
    • Monteaza pe farfurie mamaliguta, presara branza de capra, oul posat deasupra si pesto de spanac.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu