Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Primavara – Salata cu quinoa, avocado, rodie, somon si dressing de citrice si ierburi de gradina

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Pune Quinoa la hidratat in apa calduta timp de 2-3 ore, dupa care fierbe-o in jur de 15 minute si apoi strecoara de apa. Spala rodia si scoate semintele.
    • Spala toate legumele si taie-le cuburi sau dupa preferinta. Scurge ananasul din compot si taie-l cuburi. Curata avocado, taie-l in doua si scoate samburele, dupa care feliaza-l si stropeste-l bine cu suc de lamaie.
    • Pregateste dressingul de citrice din Knorr Condiment Lichid Citrus Fresh, Knorr Primerba Ierburi de gradina, apa si 80 de ml ulei de masline extravirgin. Pune amestecul intr-un recipient cu capac si agita bine pentru omogenizare.
    • Curata si spala morcovii si pastarnacul, apoi taie fasii subtiri. Asaza legumele pe o tava tapetata cu hartie de copt, stropeste-le cu ulei de masline si presara sare si piper negru proaspat macinat.  Pune-le la copt in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 12-15 minute. Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca.
    • Portioneaza fileul de somon si pune-l la marinat intr-un amestec de Knorr Condimente pentru peste si 50 de ml ulei de masline pentru 1-2 ore, dupa care frige-l pe grill sau in tigaie.
    • Amesteca quinoa cu salata, legume, sare, piper negru proaspat macinat, apoi toarna peste dressing de citrice, amesteca usor, dupa care, monteaza pe farfurie adanca cu fileul de somon asezat peste salata si ornat cu cipsuri de morcovi si pastarnac.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu