Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Pui pitic cu legume de primavera si ulei aromatizat

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Pune puiul pitic in pungi pentru vidat impreuna cu cimbrisor, sare, piper, Knorr Sos Demi-Glace, Knorr Condiment Lichid Roast Umami, Knorr Condiment Lichid Burnt Smoke, usturoi si salota.
    • Gateste-l sous-vide la 63°C, timp de 4 ore.
    • Pregateste o glazura Knorr Sos Demi-Glace, Knorr Condiment Lichid Burnt Smoke si Knorr Condiment Lichid Roast Umami.
    • Unge totul cu glazura si introdu la cuptor la 220°C, timp de 10 minute.
    • Fierbe ridichea in apa cu otet, zahar si sare.
    • Blanșeaza si soteaza restul legumelor impreuna cu Knorr Condiment Lichid Roast Umami, Knorr Condiment Lichid Burnt Smoke, unt si cimbrisor.
    • Pregateste uleiul aromatizat si pune in blender cimbrisor, usturoi si patrunjel.
    • Amesteca totul cu ulei de masline si lasa sa se patrunda aromele.
    • Strecoara uleiul.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu