Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Pulpa de miel sous vide, galbiori si usturoi verde, orez rosu in crusta panko, sos gravy si crema de malai cu sofran

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Pulpa de miel se portioneaza felii a cate 250 de grame, se condimenteaza cu usturoi, Knorr Primerba Pesto, piper boabe proaspat macinat, sare, Knorr Prmerba Ierburi de Provence si se videaza. Se pune la sous vide timp de 15 ore la temperatura de 62 de grade.
    • Malaiul il punem la fiert impreuna cu Knorr Mise en Place Pasta Sofran timp de 30 minute. Pentru a obtine crema mai fina dupa fierbere il amestecam in blender-ul vertical.
    • Orezul rosu se pune si el la fiert aproximativ30-35 minute impreuna cu Knorr Primerba Pesto rosu si foile de dafin. Dupa ce a fiert se scurge de apa si se amesteca cu telemeaua de oaie data la razatoare. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava, creand un strat cu grosimea de aproximativ 1 cm apoi se da la racit. Dupa ce s-a racit portionam orezul in dreptunghiuri late de 2 cm si lungi de 10 cm, apoi se pesmeteaza si se prajeste.
    • Galbiorii ii curațam si ii punem la tigaie impreuna cu usturoiul verde peste care adaugam unt la final.
    • Ceapa, morcovul si țelina apio le punem intr-o tigaie cu ulei la caramelizat. Tot sucul obtinut dupa ce pulpa de miel a stat la sous vide se adauga peste si se mai fierbe timp de cateva minute, dupa care adaugam Knorr Lichid Bulion de Vita pentru a obtine sosul gravy.­
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu