Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Pregătește fâșii fileul de pește afumat, elimină oasele mari.
    • Blendează fin cu ajutorul unui blender profesional, adaugă Rama Cremefine 31% multiple aplicații pentru a omogeniza compoziția.
    • Pregătește crusta de ierburi din pătrunjel verde, pesmet panko și Knorr Primerba Ierburi de Provence cu ajutorul unui blender profesional.
    • Formează bile din amestecul de păstrăv și Rama Cremefine, panează-le prin amestecul de ierburi.
    • Curăță de nervuri tulpinile de țelină apio, porționează-le, opărește-le în apă cu sare.
    • Taie cuburi mici ardeiul gras.
    • Pregătește o vinegretă din Hellmann’s Muștar clasic și Hellmann’s Vinaigrette Zmeură.
    • Amestecă ardeiul gras cu vinegretă și umple tijele de țelină apio.
    • Pregătește fâșii din păstârnac și morcov, unge-le cu un amestec din ulei, Knorr Fond de pește, Knorr Primerba Ierburi de grădină și așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
    • Introdu fâșiile de morcov și păstârnac la cuptor pentru 5-8 minute, la o temperatură de 180 grade Celsius.
    • Pregătește emulsia de cartof dulce infuzată cu anason stelat: curăță cartofii dulci, taie-i cuburi și fierbe-i într-o supă pregătită din 700 ml apă și Knorr Bulion lichid de legume, adaugă anason stelat în supa care fierbe.
    • Scurge cartofii, apoi pregătește-i piure cu ajutorul unui blender profesional.
    • Pentru o consistență ușor cremoasă, adaugă la final Rama Cremefine 31% multiple aplicații.
    • Pentru decor și un gust intens, pregătește un ulei aromatizat din ulei de măsline, frunze de cimbru și Knorr Primerba Ierburi de Provence.
    • Montează farfuria: rafaelo de păstrăv, tulpină de țelină apio umplută cu ardei gras și vinegretă de zmeură, emulsie de cartofi dulci, chipsuri din păstârnac și morcov și se stropește cu ulei aromatizat cu cimbru.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu