Menu

Ingrediente

+

Pentru supa baza de pui

Pentru risotto

  • Orez risotto 700.0 g
  • Ceapa salota 200.0 g
  • Vin alb 200.0 ml
  • Parmezan 350.0 g

Pentru marinare

  • Prepelita 1.5 kg
  • Ulei de masline 20.0 ml
  • Salvie 10.0 g

Pentru piure de morcovi

  • Morcovi 400.0 g

In functie de preferinte, exista 4 tehnici principale de pregatire ale orezului cu supele baza: pregatirea la abur, fierberea, pilaf si risotto.

...

Mod de preparare

  1. Pentru supa baza de pui

    • Pregateste o supa baza de pui din Knorr Concentrat de pui cu apa adusa la temperatura de fierbere.
    • Blanseaza in supa ciupercile de padure si scurge-le.
  2. Pentru risotto

    • Intr-o tigaie inalta caleste salotele pana au o culoare translucida, apoi adauga ciupercile de padure, orezul pentru risotto si prajeste-le putin.
    • Stinge cu vin alb, lasand sa se evapore alcoolul.
    • Adauga treptat din supa fierbinte pana ce orezul este fiert.
    • Pentru a deveni cremos adauga unt si parmezan.
  3. Pentru marinare

    • Amesteca Knorr Concentrat de pui cu ulei de masline, usturoi pisat, salvie si vin alb.
    • Marineaza bucatile de carne de prepelita timp de 3-24 ore.
    • Gateste la cuptor preincalzit la 190°C timp de 12-15 minute.
  4. Pentru piure de morcovi

    • Amesteca sosul ramas de la gatirea carnii cu supa baza de pui si gateste morcovii pana devin moi.
    • Paseaza pana la consistenta de piure intr-un robot de bucatarie.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu