Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

  2. Pulpele de pui se spala, se tapeteaza cu un prosop de hartie si se portioneaza, se asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat, se ung cu ulei si Knorr Arome Intense Deep Smoke. Se prajesc intr-o tigaie gratar incinsa, non aderenta, pe ambele parti timp de 6-8 minute.
  3. Ceapa taiata marunt se pune la fiert intr-o oala cu 2,5 litri de apa, impreuna cu amestecul de ardei copt tocat Knorr Peperonata si bucatile de pui prajit. Se adauga usturoiul tocat, Delikat Granule Gust de gaina si se fierbe la foc mic timp de 10-15 minute.
  4. Dupa aceea se adauga Knorr Tomato Pronto Sos Napoletana si se continua fierberea inca 10 minute.
  5. Se opreste focul si se asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat, Dupa preferinta, se poate adauga felii subtiri de ardei iute.
  6. Inainte de servire se adauga patrunjel verde proaspat tocat.
  7. Aceasta supa se va servi cu mamaliguta fierbinte sau turta de malai.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu