Menu

Ingrediente

+

Pentru pasta de curry

  • Lapte de cocos 50.0 ml
  • Smantana lichida 15% grasime 50.0 ml
  • Knorr Thai Curry Galben 45.0 g

Pentru carne

  • Piept de pui 600.0 g
  • Bacon 120.0 g
  • Rama Combi Profi 30.0 ml

Pentru spuma

  • Lecitina de soia 5.0 g

Niciun bufet rece nu trebuie sa fie lipsit de autenticitate! Incearca reteta de satay pentru un aperitiv inspirat de gustul Asiei indepartate.

...

Mod de preparare

  1. Pentru pasta de curry

    • Amesteca impreuna Rama Cremefine 15% pentru gatit cu laptele de cocos si Knorr Thai Yellow Curry. Incalzeste la foc mic pana se omogenizeaza pasta de curry. Tempereaza lichidul pana la 90ᵒC.
  2. Pentru carne

    • Adauga carnea si lichidul cu curry intr-o punga alimentara de vidat. Gateste sous-vide, in baie de apa, la temperatura controlata de 90ᵒC timp de 45 minute.
    • Scurge si mentine lichidul ramas.
    • Ruleaza bucatile de carne in felii de bacon. Stropeste-le cu Rama Combi Profi, gateste in cuptorul preincalzit la 180oC pana ce devin crocante.
  3. Pentru spuma

    • Strecoara lichidul pastrat, adauga lecitina de soia.
    • Amesteca cu un blender pana obtii textura spumoasa.
  4. Pentru servire

    • Serveste frigaruile de pui cu spuma de curry.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu