Menu

Ingrediente

+

Pentru sosul tartar

Pentru garnitura

Pentru snitel

Pentru asezonare

  • Salata frunze de laptuca 3.0 buc
  • Salata de porumb 80.0 g

...

Mod de preparare

  1. Pentru sosul tartar

    • Taie marunt ceapa esalota, castravetele murat, caperele si frunzele de arpagic. 
    • Apoi, taie si ouale fierte. 
    • Combina ingredientele taiate cu maioneza vegana si amesteca-le.  
  2. Pentru garnitura

    • Taie rosiile in jumatati si combina-le cu ceapa verde si castravete. 
    • Adauga peste legumele taiate, Hellmann's Vinaigrette Citrice. 
    • Coace cartofii wedges in cuptor si stropeste-i cu unt clarifiat. 
    • Asezonaeza cu sare, piper negru proaspat macinat.
  3. Pentru snitel

    • Prajeste snitelul pe ambele parti in ulei de floarea soarelui.
  4. Pentru asezonare

    • Aseaza pe fiecare farfurie frunzele de salata si pune deasupra salata de rosii. 
    • Aseaza in fiecare farfurie bucatile de snitel alaturi de cartofii wedges si sosul tartar.
  5. Sfatul bucatarului

    • Cand pregatiti preparatul pentru delivery, serviti salata si sosul tartar separat.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu