Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Sos Demi-Glace de Pasăre

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Pune apa la fiert într-o oală.
    • Când începe să fiarbă, adaugă Knorr Bulion de Pasăre.
    • Adaugă legumele întregi și buchetul garni, lăsând să fiarbă la foc mic timp de 40 de minute (fără a clocoti intens).
    • Transferă legumele într-un blender sau Thermomix și procesează-le până obții o pastă fină.
    • Reintegrează pasta în supă și mai lasă la fiert timp de 10 minute.
    • Adaugă untul și pasta de roșii, amestecând bine.
    • Fierbe la foc mic până când sosul se reduce și capătă consistența dorită.
    • Condimentează cu sare și piper după gust.
    Sosul este gata pentru a fi folosit la preparate din carne de pasăre sau alte rețete rafinate!
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu