Menu

Ingrediente

+

Pentru marinadă

Pentru restul frigăruilor

  • Pulpa de miel 1.0 kg
  • Caise uscate 32.0 buc
  • Ceapa alba 1.0 buc

Meniurile Viitorului 2025 – Street Food Couture

...

Mod de preparare

  1. Pentru marinadă

    • Toacă fin ceapa, apoi înmoaie-o într-o tigaie mică cu puțin ulei până devine translucidă, dar nu se rumenește.
    • Adaugă usturoiul și ghimbirul și gătește timp de un minut, apoi adaugă oțetul, gemul, Knorr Sos chili și usturoi, Knorr Primerba Curry și Delikat Legume, cernut. Amestecă bine, apoi ia de pe foc și lasă să se răcească.
  2. Pentru restul frigăruilor

    • Taie mielul în cuburi relativ mari (aproximativ 4-5 cm), îndepărtând excesul de grăsime sau tendoane. Amestecă carnea cu Knorr Grill și lasă să se odihnească timp de 10 minute. Amestecă marinada răcită cu mielul, apoi acoperă și lasă câteva ore sau peste noapte la frigider.
    • Înmoaie caisele uscate în apă fierbinte pentru a se înmuia timp de aproximativ 15-20 de minute.
    • Înfige carnea pe frigărui împreună cu caisele uscate înmuiate și bucăți de ceapă, alternând între carne și celelalte ingrediente.
    • Gătește pe un grătar (braai) până când carnea este bine gătită, apoi servește.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu