Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Souffle din ciocolata neagra cu infuzie de citrice

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Preincalzeste cuptorul la 191°C.
    • Unge cu unt si tapeteaza cu zahar ramekin-urile.
    • Combina faina, untul si sarea pana se omogenizeaza.
    • Incalzeste laptele impreuna cu 75 g zahar, Knorr Condiment Lichid Citrus Fresh si piper.
    • Adauga amestecul de faina si unt in oala cu lapte si bate totul pana se omogenizeaza, aproximativ 4 minute la foc mic.
    • Adauga ciocolata si amesteca pana se topeste.
    • Adauga galbenusul si incorporeaza-l bine.
    • Bate albusul cu diferenta de zahar de 23 g.
    • Adauga bezeaua in baza in souffle, in aproximativ 3 etape.
    • Umple ramekin-urile si coace-le aproximativ 17-19 minute.
    • Serveste souffle-ul alaturi de inghetata de vanilie si decorul din Carte D’Or Topping Cacao.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu