Menu

Ingrediente

+

Pentru supa de cartofi dulci si rosii

Pentru semintele de dovleac

  • Seminte de dovleac 60.0 g

Pentru painea prajita


Construieste-ti un meniu bazat pe diversitate! Cei mai pofticiosi clienti vor incerca reteta de supa crema de cartofi dulci, chiar daca nu tin post sau nu sunt vegani.

...

Mod de preparare

  1. Pentru supa de cartofi dulci si rosii

    • Curata ceapa si morcovii, apoi taie ceapa sferturi, iar morcovii felii.
    • Spala, curata si taie pe jumatate cartofii dulci, apoiaseaza pe o tava GN 1/1 tapetata cu hartie de copt, stropete-i cu jumatate din cantitatea de ulei de masline, apoi introdu-i in cuptorul incalzit la 170°C pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc usor.
    • Intr-o oala, soteaza ceapa si morcovii, apoi adauga supa de legume pregatita din 2.7 l apa si 50 g Knorr Bulion de legume Gluten Free.
    • Lasa sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, adauga cartofii dulci rumeniti la cuptor si continua fierberea timp de 10-12 minute.
    • Adauga rosiile cuburi silasa la fierttimp de 10 minute.
    • Tempereaza supa, apoi blendeaza pana devine o crema fina, adauga Knorr Primerba Curry si Knorr Arome Intense Roast Umami.
    • Asezoneaza cu sare de mare si piper negru proaspat macinat dupa gust.
  2. Pentru semintele de dovleac

    • Intre timp, rumeneste semintele de dovleac in cuptorul incalzit la 200°C timp de 5-6 minute, apoi scoate-le siserveste-le la final in supa crema.
  3. Pentru painea prajita

    • Taie painea ciabatta in felii subtiri si aseaza pe o tava GN 1/1 tapetata cu hartie de copt, pana se rumenesc timp de 5-6 minute in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200°C.
    • Scoate feliile de paine ciabatta siunge-le cu Knorr Primerba Pesto rosu.
  4. Pentru servire

    • Taie patrunjelul verde sau coriandru marunt.
    • Serveste supa crema de cartofi dulci si rosii fierbinte, cu seminte de dovleac deasupra, patrunjel sau coriandru tocat marunt si felii de ciabatta aromatizate cu pesto rosu.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu