Menu

Ingrediente

+

Pentru supa

Pentru garnitura

  • Cartofi 500.0 g
  • fasole verde 250.0 g
  • Germeni de fasole 200.0 g
  • Frunze de lime 3.0 buc
  • Ceapa verde 2.0 buc

Pentru montare


Ofera preparatelor savoare intr-un timp scurt cu Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate. Pot fi folosite atat ca baza, cat si pentru asezonare intr-o varietate larga de preparate.

...

Mod de preparare

  1. Pentru supa

    • Curatati ceapa si dovleacul si taiati-le in bucati.
    • Se incalzeste uleiul si se adauga ceapa, ghimbirul si dovleacul.Adaugati apa si aduceti la fiert.
    • Apoi adaugati Knorr Professional Bulion Lichid de Legume, untul de arahide, Knorr Sos de Soia, Knorr Sos Chili si Usturoi, turmeric, laptele de cocos si sucul de lime.
    • Se fierbe supa aproximativ 10 minute, iar apoi se blendeaza.
  2. Pentru garnitura

    • Curatati cartofii, taiati-i cubulete si puneti-i la fiert.
    • Curatati fasolea verde, taiati-o in bucati de 2 cm si blansati.
    • Se curata mugurii de fasole si se toaca marunt frunzele de lime si ceapa verde (doar frunzele).
  3. Pentru montare

    • Adaugati garnitura in boluri si deasupra adaugati supa ontinuta.
    • Garnisiti supa cu Knorr Sos de Soia, microplante si ulei vegetal aromatizat cu chili.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu