Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat

  • Praz 2.0 kg
  • Rama Cremefine 31% multiple aplicații 300.0 ml
  • Knorr Professional Bulion Lichid de pui 20.0 ml
  • Pulpa de rata 800.0 g
  • Knorr Thai Sweet Chilli 50.0 g
  • Flori comestibile 10.0 buc
  • Cartofi 800.0 g
  • Unt 100.0 g

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Sotează prazul cu unt, în termomix, timp de 15 minute.
    • Adaugă cartofii, Rama Cremefine 31% multiple aplicații și supa de pui (pregătită din mix apă și Knorr Professional Bulion Lichid de pui).
    • Gătește timp de 30 minute cu mixare și asezonează după gust.
    • Curăță pulpele de rață și marinează-le timp de 12 ore cu cimbru, sare, piper și usturoi.
    • Gătește-le în cuptor, în untură de rață, timp de 8 ore, la 83 grade.
    • Dezosează carnea și sotează în tigaie cu Knorr Thai Chilli dulce.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu