Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat

  • Topinambur 1.5 kg
  • Knorr Professional Bulion Lichid de Legume 20.0 g
  • Rama Cremefine 31% multiple aplicații 300.0 ml
  • Sare și piper alb măcinat, după gust
  • Boabe de cafea Arabica 50.0 g
  • Branza maturata 60.0 g
  • Boabe de piper roz 5.0 g
  • Lapte 300.0 ml
  • Unt 60.0 g
  • Rama Cremefine 15% pentru gătit 50.0 ml
  • Crenguta rozmarin 1.0 buc

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Curăță rădăcina de topinambur, taie cuburi, apoi pregătește o supă din 2 litri de apă și Knorr Bulion lichid de legume, adaugă cuburile de topinambur în supă și fierbe la foc mic.
    • Adaugă în supa care fierbe Rama Cremefine 31% multiple aplicații, asezonează cu sare și piper alb măcinat.
    • Blendează supa cu ajutorul unui blender profesional, până obții supă cremă.
    • Pregătește scalia din brânză maturată cu ajutorul unui dispozitiv de curățat legume.
    • Pregătește spuma de lapte cu rozmarin: pune laptele la fiert până ajunge la temperatura de 65 grade Celsius, adaugă crenguța de rozmarin, lasă câteva minute pentru infuzare apoi scoate crenguța de rozmarin, adaugă untul topit și spumează cu ajutorul unui blender.
    • Pregătește pudra boabele de cafea arabica, zdrobește piperul roz.
    • Toarnă supa într-un bol sau farfurie adâncă, decorează cu scalia de brânză maturată, presară piper roz zdrobit, adaugă câteva lingurițe de spumă de lapte și decor din pudră de cafea arabica.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu