Menu

Ingrediente

+

Prepararea conopidei prajite

  • Buchetele de conopida 900.0 g
  • Pesmet panko 400.0 g
  • Sare Si Piper, Dupa Gust
  • Lapte vegetal neindulcit 400.0 ml
  • Faina 400.0 g

Prepararea salatei de mango verde

  • Varza rosie, juliene 230.0 g
  • Mango verde, juliene 230.0 g
  • Coriandru tocat 30.0 g
  • Otet din vin alb 120.0 ml
  • Sare Si Piper, Dupa Gust

Prepararea maionezei picante

Asamblarea taco-ului

  • Foi de tortillas 30.0 buc
  • Salata rosie, tocata 150.0 g
  • Frunze de coriandru 15.0 g

Taco-uri vegane umplute cu buchetele de conopida crocante, mango verde si salata de varza rosie, stropite cu maioneza picanta si garnisite cu coriandru.

...

Mod de preparare

  1. Prepararea conopidei prajite

    • Blansati buchetelele de conopida timp de 2 minute
    • Se amesteca faina cu sarea si piperul. Se adauga laptele vegetal. Aluatul obtinut ar trebui sa aiba o consistenta usor mai subtire ca a unui alutat de clatite pufoase. Dati buchetelele de conopida prin aceasta compozitie.
    • Lasati surplusul de aluat sa se scurga apoi dati conopida prin pesmet.
    • Prajiti conopida la 190 °C pâna când aceasta devine crocanta si rumena si condimentati cu sare si piper.
  2. Prepararea salatei de mango verde

    • Se amesteca varza rosie, mango, coriandru si se adauga otetul de vin alb. Condimentati dupa gust cu sare si piper.
    • Taiati fasii frunzele de salata.
  3. Prepararea maionezei picante

    • Amestecati Hellmann's® One Hand Sos Salsa si Hellmann's Sos de Maioneza Vegan. Transferati intr-o sticla si refrigerati.
  4. Asamblarea taco-ului

    • Incalziti foile de tortilla. Umpeti fiecare foaie de tortilla cu salata tocata, salata de mango verde si conopida prajita.
    • Stropiti cu sosul de maioneza picanta si garnisiti cu coriandru. Serviti trei taco per portie.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu