Menu

Ingrediente

+

Pentru fileul de peste

  • FIle de peste 1500.0 g
  • Ulei de floarea soarelui 150.0 ml
  • Pesmet 150.0 g
  • Sare
  • Piper
  • Faina 100.0 g
  • Oua 2.0 buc

Pentru salata coleslaw

  • Varza alba 900.0 g
  • Varza rosie 900.0 g
  • Ceapa rosie
  • Ceapa verde 75.0 g
  • Telina apio 100.0 g

Pentru sos

  • Knorr Sos Salsa 400.0 ml
  • Ceapa rosie 270.0 g
  • Rosii 300.0 g
  • Coriandru proaspat 40.0 g
  • Smantana lichida 15% grasime 150.0 ml
  • Lamaie 4.0 buc
  • Sare
  • Piper

Pentru servire

  • Foi de tacos (tortilla) 20.0 buc
  • Avocado 4.0 buc
  • Ceapa verde

...

Mod de preparare

  1. Pentru fileul de peste

    • Portioneaza fileurile de peste si ai grija sa nu depaseasca dimensiunea foilor de tacos, condimenteaza cu sare, piper si da-le prin faina, ou batut si pesmet, apoi prajeste-le in ulei.
  2. Pentru salata coleslaw

    • Taie varza alba, varza rosie ,ceapa rosie si telina apio julienne. Toaca ceapa verde.
    • Amesteca varza alba, varza rosie, telina Apio, ceapa rosie si ceapa verde.
  3. Pentru sos

    • Amesteca Knorr Sos Salsa cu ceapa rosie, rosii taiate cuburi si coriandru.
    • Amesteca iaurtul, smantana lichida, sucul de lamaie, sare si piper, omogenizand bine.
  4. Pentru servire

    • Monteaza tacos, turnand putin sos salsa, apoi adaugand fileurile de peste.
    • Deasupra toarna putin sos salsa, salata Coleslaw, crema de iaurt, apoi finiseaza cu cuburi de avocado si ceapa verde.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu