Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Înăbușă în ulei cu adaos de supă de lucru (apă și Knorr Professional Bulion lichid de legume) pipotele, inimile și ficatul de rață. Adaugă ceapa și usturoiul tăiate mărunt și continuă fierberea, asezonează cu nucșoară proaspăt rasă, Knorr Primerba Ierburi de Provence și reducția de oțet balsamic preparată din Knorr Reductie de oțet balsamic, vin roșu, cognac și boabe de cafea. Fierbe înăbușit până se evaporă tot lichidul.
    • Pregătește farsa din piept de pui, ouă, Rama Cremefine 31%, Knorr Bulion lichid de pui și piper proaspăt măcinat. Mixează compoziția într-un blender profesional până când devine o pastă fină.
    • Pregătește terina: întinde pe masa de lucru folia de prospețime, apoi pasta de carne, în mijloc amestecul de organe de rață înăbușite, iar apoi rulează în folia de prospețime și închide capetele ruloului cu sfoară alimentară.
    • Fierbe în baie de apă la temperatură controlată, 65 grade Celsius timp de 35-40 de minute, scoate rulourile și răcește rapid în apă rece cu gheață.
    • Pregătește jeleul de ardei copt: coace ardeii într-o tavă în cuptorul preîncălzit la 200 grade Celsius timp de 12 minute, scoate ardeii, temperează-i, apoi curăță de coajă, cotor și semințe. Amestecă într-un blender profesional ardeiul copt, Knorr Professional Bulion lichid de legume, apă, Knorr Primerba Pesto roșu, Knorr Maizena Amidon de porumb și agar-agar. Întinde pe o tavă folie de prospețime și aplică un strat subțire de jeleu. Ține la rece până în momentul servirii.
    • Pregătește salata: într-o tigaie, sotează în unt sparanghelul și roșiile cherry tăiate pe jumătate, curăță portocala și taie felii, doar pulpa. Amestecă cu legumele sotate, adaugă un mix de micro plante și asezonează cu Hellmann’s Vinaigrette Zmeură, sare și piper negru, proaspăt măcinat.
    • Porționează terina, porționează jeleul de ardei copt, apoi montează-l pe farfurie, deasupra terina de rață, lângă salata de micro plante asezonată cu vinegretă de zmeură și decor piure de sfeclă roșie coaptă.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu