Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    Ingredientele spălate, curățate, eviscerate, porționate în prealabil, vor trece prin următorii pași:
    • Taie cu grijă pielea de rață de la piept, apoi foarte fin taie pielea în bucățele mici.
    • Taie toată carnea și grăsimea rămasă în bucăți de 1 cm, păstrând diferitele tipuri de carne separate, pune cele mai bune bucăți deoparte.
    • Ia baconul tocat (100 g), carnea tocată de pui, ficat de pui, jumătate din cantitatea de piept de rață și piele de rață, pune-le într-un robot și amestecă. Adaugă usturoi, boabe de ienupăr, enibahar, Knorr Primerba Ierburi de Grădină, cognac, vin și supă de pui pregătită din Knorr Professional Bulion Lichid Pui și aspic preparat (25 g Knorr Aspic la ½ litru de apă).
    • Amestecă carnea tocată cu bucățile de carne și lasă la marinat în frigider timp de 12 ore.
    • Preîncălzește cuptorul la 180 grade Celsius.
    • Unge o formă de 1,5 litri pentru terină cu unt, întinde ușor felii de bacon, se suprapun pe toată suprafața.
    • Acoperă terina cu hârtie pergament de copt, apoi acoperă bine cu folie de aluminiu alimentară.
    • Introdu forma în cuptor, redu temperatura la 160 grade Celsius și coace timp de 1 ½ ore.
    • Scoate forma din cuptor și lasă la răcit timp de 1 oră în bain-marie, apoi scoate și lasă să se răcească complet.
    • Se scoate cu grijă terina din formă, se servește pe pat de toast și castraveți murați.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu