Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat

  • Oua 6.0 buc
  • Ulei de floarea soarelui 100.0 ml
  • Lapte 200.0 ml
  • Zahar 200.0 g
  • Faina 250.0 g
  • Praf de copt 1.0 plic
  • Carte D’Or Tiramisu 80.0 g
  • Rama Cremefine 15% pentru gătit 300.0 ml
  • Rama Cremefine 31% multiple aplicații 150.0 ml
  • Mascarpone 250.0 g
  • Carte D’Or Topping caramel 120.0 ml
  • Unt clarifiat 30.0 g
  • Sirop de trampare cu cafea 100.0 ml
  • Cacao pudra 70% 20.0 g
  • Fructe proaspete 150.0 g

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Pregătește pandișpanul: într-un bol adânc amestecă ingredientele cu ajutorul unui tel, apoi într-o tavă pe care ai întins hârtie de copt toarnă compoziția pregătită.
    • Coace în cuptorul preîncălzit la 160 grade Celsius timp de 12-15 minute, până ce blatul capătă o culoare ușor gălbui-maronie. Scoate tava din cuptor și lasă pandișpanul să se răcească la temperatura camerei.
    • Pregătește crema tiramisu: pune într-un bol cantitățile de Rama Cremefine 15% pentru gătit, Rama Cremefine 31% multiple aplicații și mascarpone, peste care adaugă Carte D’Or Tiramisu și amestecă cu mixerul timp de 2-4 minute la viteză medie. Introdu la rece până în momentul montării.
    • Porționează pandișpanul sub formă de discuri – 3 dimensiuni, cât să încapă fiecare într-un pahar de cocktail.
    • Pregătește crema caramel din unt alifiat și Carte D’Or Topping Caramel, toarnă pe fundul fiecărui pahar de cocktail, apoi toarnă un strat de cremă tiramisu, montează primul disc de pandișpan, înmoaie cu sirop de cafea, adaugă cremă tiramisu, apoi montează al doilea disc de pandișpan, înmoaie cu sirop de cafea, apoi iar cremă tiramisu și deasupra ultimul disc de pandișpan, înmoaie, cu ajutorul unui poș cu dui formează mici aveline pe toată suprafața pandișpanului, tapetează cu cacao și deasupra câteva felii de fructe: căpșuni, zmeură, coacăze roșii.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu