Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat

  • Pui coquelet 10.0 buc
  • Knorr Condimente pentru carne de pui 10.0 g
  • Telina 600.0 g
  • Pastarnac 600.0 g
  • Cartofi 300.0 g
  • Smantana de gatit 200.0 ml
  • Lapte 200.0 ml
  • Knorr Condiment Lichid Roast Umami
  • Edamame 500.0 g
  • Ulei de masline 100.0 ml
  • Tarhon 15.0 g
  • Patrunjel 100.0 g
  • Sare 5.0 g
  • Piper negru proaspat macinat 1.0 g
  • Unt 200.0 g
  • Crengute cimbru 3.0 buc
  • Apa 400.0 ml
  • Vin alb 100.0 ml
  • Usturoi 10.0 g
  • Pesmet alb 150.0 mg
  • Microplante 20.0 g

Toamna – Coquelet cu piure de radacinoase albe, edamame sote, sos demi-glace si ulei aromatizat cu tarhon

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Spala si semi dezoseaza pe piese coqueletul. Pune separat pieptul impreuna cu aripioarele si pulpele. Marineaza cu amestec de Knorr Condimente pentru carne de pui.
    • Prepara un piure din pastarnac, telina, cartofi fierti in apa cu lapte si aromatizeaza cu Knorr Condiment Lichid Roast Umami. Da totul prin sita pentru a fi foarte fin.
    • Pentru a face uleiul aromatizat cu tarhon ai nevoie de tarhon verde, patrunjel blansat si ulei de masline. Blendeaza-le impreuna, dupa care strecoara prin tifon.
    • Din pesmet, patrunjel verde si microplante de ierburi aromate prepara o crusta la mixer pe care o folosesti pe bucatile de coquelet, dupa ce au fost fripte bine pe grill sau in tigaie. Soteaza edamame in putin unt, adauga usturoi tocat marunt si condimenteaza cu sare si piper.
    • Pregateste sosul demi-glace: adauga 47 de g Knorr Sos Demi-Glace in 400 de ml de apa fierbinte, amesteca pentru omogenziare, apoi adauga crengute de cimbru si vin alb si fierbe totul la foc mic timp de 2-3 minute. Strecoara si adauga putin unt.
    • Monteaza farfuria: bucatile de coquelet pe pat de piure de radacinoase si edamame sote, sos demi glace si filigran de ulei de tarhon, decor cu mix de microplante.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu