Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


TOAMNA – Piept de rata copt cu garnitura marocana si cartof dulce, sos brun spaniol si trufe

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Cresteaza pieptul de rata pe partea cu grasimea, pune-l in tigaia rece pe care o incalzesti treptat, astfel toata grasimea se va topi. Dupa prajire, introdu pieptul de rata la cuptor, la 120°C timp de 14-18 minute pana ce temperatura interna ajunge la 54°C. Apoi scoate pieptul de rata din cuptor si lasa-l la odihnit.
    • Intre timp, trage la tigaie in grasimea rezultata de la pieptul de rata, lintea cu nautul si Knorr Peperonata. Asezoneaza si monteaza.
    • Cartofii dulci copti impreuna cu pieptul de rata, mai trebuie sa mai stea la cuptor timp de 25-30 min la 185°C. Cand sunt copti, poti monta farfuria.
    • Pregateste sosul brun spaniol (Knorr Sos Brun Spaniol) conform indicatiilor de pe eticheta.
    • Adauga coniac, salsa de trufe si monteaza pieptul de rata pe farfurie cu legume marocane, cartofi dulci copti si sos brun cu trufe.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu