Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


TOAMNA – Piept de rata pe pat de piure de dovleac, sparanghel, rosii cherry, sos demi-glace cu portocale

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Curata pieptul de rata, cresteaza-l, presara Knorr Condimente pentru Pui macinate, prajeste-l in tigaie, cu pielea in jos, incepand cu tigaia rece.
    • Fierbe cuburile de dovleac in apa fierbinte, scurge, apoi blendeaza la viteza mare, adauga unt, sare si piper proaspat macinat pana devine cremos.
    • Curata sparanghelul, blanseaza-l in apa cu sare, transfera in baie de apa cu gheata, apoi soteaza in unt, adauga si jumatati de rosii cherry si soteaza 2-3 minute. Asezoneaza cu sare si piper.
    • Stoarce portocalele, apoi fierbe sucul intr-o tigaie soteuza, adauga zahar si redu la jumatate. Adauga sosul demi-glace (Knorr Sos Demi-Glace) pregatit conform indicatiilor de pe eticheta, fierbe pana ajunge la consistenta dorita. Spre sfarsitul fierberii adauga cateva fasii de unt.
    • Monteaza pe farfurie fierbinte: piure de dovleac, 2-3 felii de piept de rata, sparanghel si rosii cherry, creson deasupra si sos demi-glace cu portocale.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu