Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


VARA – File de sea bass cu sparanghel si edamame, sos de crustacee cu sofran

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Fileteaza si portioneaza pestele. Tapeteaza fileurile cu un prosop de hartie, apoi condimenteaza-le.
    • Curata si pune sparanghelul intr-o tava GN 1/2 cu 100 grame de unt, 1 lamaie, sare, zahar si ierburi aromatice. (Knorr Primerba Ierburi de Provence)
    • Incalzeste cuptorul la 160°C cu 100% umiditate timp de 8 minute. Soteaza edamamele impreuna cu 100 grame de ceapa esalota si ierburi aromatice (Knorr Primerba Ierburi de Provence). Caleste ceapa ramasa impreuna cu Knorr Bulion Lichid Homar (15 grame la 500 ml apa fierbinte) si sofranul.
    • Da pestele prin amidon amestecat cu faina doar pe partea cu carnea si prajeste-l la foc mediu pe ambele parti.
    • Cand pestele este crocant, monteaza-l pe farfurie cu sparanghel, edamame si sos de curstacee (Knorr Bulion Lichid Homar).
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu