Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Vara – Trio Mediteranean (file de ton cu avocado si sos salsa, creveti B.T. cu anghinare romana si vinegreta de zmeura si scoici saint jacques pe pat de rosii cherry cu pesto busuioc)

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Portioneaza fileul de ton si frige-l pe grill sau in tigaie pe ambele parti in jur de 2-3 minute, apoi amesteca avocado cu suc de lamaie.
    • Curata crevetii Black Tiger pune-i pe grill sau tigaie cu putin ulei, sare si piper, frige-i in tigaie sau pe grill in jur de 2-3 minute.
    • Amesteca anghinarea cu rosiile uscate taiate fasii. Spala rosiile cherry, taie-le in jumatati si trage-le la tigaie cu putin ulei de masline, usturoi, ceapa verde, Knorr Primerba Busuioc, iar la final stinge cu vin alb. Prajeste scoicile Saint Jacques usor pe ambele parti in tigaia incinsa cu putin ulei de masline. Unge scoicile cu Knorr Arome Intense Burnt Smoke.
    • Monteaza pe farfurie fileul de ton cu avocado cuburi si deasupra filigran de sos salsa, crevetii pe pat de anghinare romana si rosii uscate, stropeste cu Hellmann’s Vinaigrette Zmeura, langa scoicile Saint Jacques pe pat de amestec de rosii cherry si pesto busuioc. Pentru decor adauga frunze de busuioc.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu