Porneste in jurul Chinei alaturi de cei mai cunoscuti chefi, descopera pietele renumite traditionale si retete regionale autentice din care sa te poti inspira
Chengdu este capitala provinciei Sichuan si locul unde mancarea stradala vibranta ocupa un loc central pe scena gastronomica. Preparate ce includ taitei de orez acri-picanti, tavaliti prin piper negru macinat, otet de orez brun, soia concentrata, ulei de chili si legume murate. Bilute de orez lipicioase sunt catapultate in boluri in ceea ce se numeste sugestiv „Trei Focuri de Tun” - au aroma de copt, extrem de savuroasa. Alte preparate includ porcul gatit de doua ori, puiul kung pao si pastaile verzi prajite uscat.
Fuchsia Dunlop, desi nu este din China, este expert in bucataria chinezeasca. A urmat un training ca Chef la Institutul Culinar din Sichuan, China, iar acum este bucatar recunoscut si premiat precum si autor gastronomic, specializat in bucatarie chinezeasca. Ea ne va duce la cumparaturi in cele mai incantatoare piete si vom arunca o privire in bucatariile din Beijing, Chengdu si Hong Kong.
Descopera mai multe despre Bucataria chinezeasca si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.