Poti obtine si tu preparate fara gluten in bucataria aglomerata a restaurantului tau. Nu este necesar sa faci nici modificari ce iti vor afecta bugetul, nici cursuri costisitoare. Te poti inspira din brosura noastra, pe care o poti descarca de mai jos. De la salate, la feluri principale, pana la aperitive, antreuri si pana la deserturi, supe, chiar si paste, farfuriile fara gluten nu mai au secrete!
Invata sa pregatesti meniuri speciale pentru clientii ce trebuie sa manance Gluten Free. De acum nu va mai fi dificil sa oferi clientilor tai celiaci un meniu savuros, complet - de la antreuri pana la desert - si complet fara gluten. Persoanele cu intoleranta la gluten vor gasi chiar in restaurantul tau un meniu Gluten Free. Porneste de la retetele propuse de noi si lasa-ti creativitatea sa inventeze noi dish-uri fara gluten.
Fara sa contaminezi alimentele, cu la fel de multa creativitate si cu fara a sacrifica savoarea, poti pregati supe, paste, aperitive reci sau calde, feluri principale cu carne sau peste, sosuri sau dip-uri, chiar si deserturi. Versatilitatea deosebita a produselor noastre fara gluten iti va permite sa gatesti intr-un mod diversificat si variat, inclusiv pentru celiaci.
Daca vrei sa pregatesti si tu un meniu complet fara gluten, descarca brosura noastra cu cele 12 retete si inspira-te din propunerile noastre. Meniul destinat persoanelor cu intoleranta la gluten poate incepe cu o salata de pui marinat. Ori cu un sufleu de branzeturi, ce deschide apetitul pentru farfurii mai bogate. Clientii tai care evita glutenul pot alege drept fel principal, variante cu peste (merluciu in sos de cidru, wrap cu ton si fasole alba, file de crap cu legume coapte cu chorizo) sau dish-uri cu carne (aripioare crocante cu sos salsa ori vita cu anason cu garnitura de orez basmati, aromatizat cu ghimbir). Vei gasi inspiratie si pentru pregatirea felurilor fara carne si fara gluten, precum lasagna cu legume coapte, gnocchi cu ciuperci, spanac si sos de parmezan, sau supa-crema de dovlecei. Gasesti in brosura noastra si deserturi fara gluten precum briosele caramelizate sau mousse-ul de ciocolata cu fulgi de chilly si sare neagra.
Descarca brosura "Retete inspirate fara gluten"!
Poti obtine si tu preparate fara gluten in bucataria aglomerata a restaurantului tau: inspira-te din brosura noastra! De la salate, la feluri principale, de la aperitive ori antreuri si pana la deserturi, supe, chiar si paste, farfuriile fara gluten nu mai au secrete!