Noutati din lumea ospitalitatii
Afla care sunt cele mai importante schimbari din ultima perioada si tine cont de acestea la gestionarea hotelului tau.
Increderea
Oamenii au devenit mai atenti la ceea ce mananca, de unde provine mancarea si cine o face. Acestia cauta alimente reale, sigure, responsabile si de incredere.
Ce implica?
- Exigenta crescuta in privinta ingredientelor.
- Incredere acordata doar primelor branduri din categorie.
Noi bucatarii
Preperate ale altor traditii gastronomice, cum ar fi Japonia sau America Centrala, au capatat din ce in ce mai multa relevanta.
Ce implica?
- Noi arome si noi preparate.
- Oferta larga de consum in afara casei.
- Teatralizare: Decorare si showcooking.
Constiinta de sine
Oamenii dobandesc o intelegere tot mai sofisticata a modului in care alimentele ii afecteaza psihic si fizic.
Ce implica?
- Nutritia este o prioritate.
- Mai multe optiuni de preparate sanatoase in meniu.
Flexibilitatea
Stilurile de viata devin mai nestructurate, la fel si activitatile precum cumparaturile, gatitul sau nevoia de a manca trebuie sa fie mai flexibile pentru a sustine ritmul alert al vietii.
Ce implica?
- Orar de servire a mesei mai putin structurat.
- Cresterea cererii de gustari.
- Preparate mai casual.
Asteptari mai mari
Condusi de o explozie de alegeri, informatii si comparatii, clientii sunt din ce in ce mai informati. Acest lucru face ca oamenii din toate categoriile de venit sa fie din ce in ce mai exigenti si critici.
Ce implica?
- Mai multe cereri si exigente pentru branduri.
- Meniuri din ce in ce mai premium.
- Control mai strict al proceselor.
Ce vei obține
- Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
- Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
- Cele mai recente trenduri culinare