11 retete noi de la Knorr Bulioane
3 chefi diferiti din industria HoReCa iti propun 11 retete gustoase pentru clientii tai. Descopera sugestiile lor de preparate pentru restaurante, hoteluri si catering!
Knorr Bulioane sunt ajutorul de baza in orice bucatarie profesionala. Pentru preparate gatite rapid, cu savoare intensa, bucatarii profesionisti apeleaza la Knorr Bulioane. Versatilitatea gamei este demonstrata de Chef Daniel Andries, bucatar a la carte la Dabeef Bucuresti, Chef Marian Manta, bucatar in industria hoteliera, la Ibis Bucuresti, si Chef Lili Cosma, bucatar la Cantina Ansamble Bucuresti.
Chef Daniel Andries, DaBeef, Bucuresti
Nu stii ce sa mai pregatesti pentru meniul tau a la carte? Chef Daniel Andries iti propune coaste de vitel cu crema de mamaliga, inspiratie pentru dish-urile cu fructe de mare si o reteta gustoasa de somon cu orez salbatic si alge. Ca alternativa la retetele clasice pe baza de ou, poti incerca propunerea lui Chef Daniel Andries, oua posate cu trufe si icre rosii!
"De obicei, în rețetele mele optez pentru mixul de legume. Îmi place să combin gusturile, dar și texturile. Tot timpul trebuie să ai de unde alege, fie că vorbim despre legumele proaspete, fie despre cele conservate."
Chef Liliana Cosma, Ansamble, Bucuresti
Gama Knorr Bulioane este si secretul bucatariei de tip catering, asa cum o demonstreaza sugestiile de meniu ale lui Chef Lili Cosma, bucatar la Ansamble. Ce zici de curcan cu sos de goji si piure de mazare? Dar de muschiulet de porc cu sos de ciuperci si orez basmati? Ori poate te inspira supa crema de linte rosie cu chimion!
"Pentru a da savoare si aroma preparatelor gatite este bine sa avem o gama diversificata de condimente."
Chef Marian Manta, Hotel Ibis, Bucuresti
Cauti ponturi pentru a pregati cel mai bun bouillabaisse? Ori poate vrei sa iti cuceresti clientii cu preparate vegane savuroase? Inspira-te din retetele de cheesecake vegan cu broccoli, consomme de vita cu galantina de oaie sau pulpa de berbecut cu piure de spanac, polenta si sos demi-glace semnate de Chef Marian Manta.
"Daca farfuria este sevaletul, legumele sunt paletarul de arome, iar condimentele sunt sclipirea lor. Combinarea lor dezvaluie o poveste care te duce intr-o calatorie imaginara. Hrana nu este numai mancare, ci o atingere a sufletului si sentimentelor noastre traite intens."
Imbogateste-ti colectia cu 11 retete noi cu gama Knorr Bulioane
Completeaza formularul de mai jos si descarca acum brosura!
Datele tale
Ce vei obține
- Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
- Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
- Cele mai recente trenduri culinare