Pentru Cristian Carabageac, Chef in Bucuresti, gama Knorr Bulioane este perfecta atat pentru realizarea farfuriilor a la carte, cat si pentru evenimentele speciale, precum nuntile sau botezurile, unde are nevoie de cantitati mari de preparate. Chef Carabageac utilizeaza Gama Knorr Bulioane la preparatele la gratar, considerandu-le ideale in marinarea carnurilor. Bulioanele Knorr sunt folosite si la supe ori sosuri, in care ingredientele au nevoie de potentarea gustului.
Cristian Carabageac utilizeaza Knorr Bulioane pentru rapiditate, eficienta, calitate buna, diversitatea preparatelor si gustul constant in bucatarie. Tocmai de aceea gaseste timp si inspiratie sa fie Bucatarul Artist in Bucuresti, la Hilton Garden Inn Hotel.
Cristian, Bucatarul Artist, se bazeaza pe produsele Knorr Bulioane pentru ca astfel obtine mereu gustul constant cu care clientii sai s-au obisnuit. De altfel, intregul meniu este realizat in functie de zona restaurantului, Chef Carabageac axandu-si preparatele pe ingredientele de sezon si alegand produse de la furnizorii locali. Totul fiind completat si potentat de Knorr Bulioane.
Bucataria lui Chef Carabageac este ca o scena in care cele mai surprinzatoare arome se intalnesc. Iar ingredientul secret, din culise, este Knorr! Chef Carabageac a pregatit pentru noi doua retete adecvate unui oras in continua dezvoltare ca Bucurestiul. Atat pentru pieptul de pui cu cartofi fondanti, piure de toast si sos de cimbru, cat si pentru pieptul de rata cu varza rosie caramelizata, Bucatarul Artist a utilizat Knorr Professional Bulion Lichid de Pui, respectiv de Vita, dar si Rama Cremefine 31% multiple aplicatii pentru a obtine texturi cremoase.
Pieptul de pui este marinat cu Knorr Primerba Ierburi de Provence (35 grame la 2,5 kilograme de pui). Garnitura de cartofi fondanti este evidentiata cu cimbru, usturoi si Knorr Professional Bulion Lichid de Pui (25 grame la 2 kilograme de cartofi). Piureul de toast cu unt devine mai cremos cu Rama Cremefine 31% multiple aplicatii si mai aromat cu nucsoara. Totul este completat de sos cu cimbru, a carui consistenta si gust se obtine cu Knorr Bulion de Vita (25 grame pentru 1 litru de apa).
Chef Carabageac foloseste Knorr Professional Bulion de Vita (20 grame la 2,5 kilograme de carne de rata) si pentru a potenta gustul pieptului de rata, alaturi de sucul de portocala, pentru o aroma deosebita. Carnea este marinata si apoi gatita, urmand sa aiba ca garnitura varza rosie caramelizata cu sos de coacaze si scortisoara alaturi de piure dulce de cartofi. Preparatul este completat de un sos tip gravy, cu unt, cu arome de coaja de portocala, coniac, avand la baza supa de vita pregatita cu Knorr Bulion Lichid de Vita.
Completeaza formularul de mai jos si descarca Brosura "Inspiratie in bucatarie"!
Descopera 13 retete pregatite cu produse din Gama Knorr Bulioane de Chef George Toparceanu, Chef Florin Kiss, Chef Cristian Carabageac, Chef Arpad Bran, Chef Dana Dogantekin si Chef Robert Voicu.