Exista un motiv important pentru a redescoperi unele dintre plantele uitate
Alimentele din lista ”Future 50 Foods” au puterea de a creste valoarea nutritionala a preparatelor si de a reduce impactul asupra mediului zi dupa zi. Schimbarea pe scara larga incepe cu actiuni mici.
Acestea au fost selectate pe baza valorilor nutritive ridicate, a impactului relativ asupra mediului, aromei, accesibilitatea de a le procura si accesibilitatea financiara.
Unele dintre aceste alimente au randamente mai mari decat culturile similare, multe dintre ele sunt tolerante la conditiile meteorologice si de mediu grele si multe contin cantitati semnificative de nutrienti importanti.
Pentru a avea cel mai mare impact asupra alegerilor alimentare globale, toate alimentele din aceasta lista pot fi utilizate la mesele sarate, deoarece cele mai multe calorii consumate provin din mesele sarate.
#50FutureFoods sunt: cereale, grane, tuberculi, fasole, leguminoase, germeni, legume, ciuperci, nucifere si seminte. Lista contine alimente precum: alge, cactusi, fonio, amarant, spelta, teff, bame, moringa, jicama, cartof dulce si altele 40.
Foloseste brosura ca inspiratie pentru retete noi, diverse, reducand in acelasi timp impactul negativ asupra mediului pe care il are sistemul alimentar in prezent. Iar clientii tai vor fi impresionati nu numai de factorul de noutate, ci si de bogatia nutritionala a preparatelor gatite cu “50 Future Foods”.
Afla cum sa comunici avantajele nutritionale ale celor 50 de alimente ale viitorului si descopera lista lor completa, descarcand brosura:
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.