Menu

Arta din ocean

Bucatarii chefi UFS ne impartasesc ultimele noutati si sfaturi legate de plating.

Aspectul nordic

Aspectul nordic

Pentru un stil fara efort, realizeaza panglici sau buchete de legume si imprastie verdeata pe farfurie. Inspira-te din cartea "La pescuit"* de Mikkel Karstad, Chef danez si stylist de mancare.   

Pastreaza totul centrat

Pastreaza totul centrat

Avand o abordare mai centrata in plating aduce cu sine un aspect curat, relaxat, unde fiecare element diferit se imbina armonios unul cu celalalt pe farfurie.

De-a v-ati ascunselea

De-a v-ati ascunselea

Poti crea un element jucaus si de surpriza adaugand mai multe straturi unui preparat. Gandeste-te la un biscuite de orez pufos care acopera un strat de carne de crab sau la cateva felii de ridichi taiate subtiri care ascund un tartar de biban de mare delicios.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu