1. Introducere în managementul risipei alimentare
În acest video, îl veți întâlni pe Chef Richard Green, care va prezenta câteva dintre efectele de top și acțiunile care pot fi întreprinse pentru a le reduce.
2. Cum se întocmește un audit al risipei
Un punct major de control într-o bucătărie este auditul risipei. Află scopul unui audit al reziduurilor și cum să efectuezi unul în propria bucătărie.
3. Achiziții eficiente
O modalitate de reducere a risipei dintr-o bucătărie este achiziționarea eficientă. Studiază motivul pentru care acest lucru este important și află câteva sfaturi despre cum să faci acest lucru.
4. Controlul stocului și Crearea meniului
Managerul de Operațiuni Santosh Shetty vă va învăța despre avantajele menținerii meniurilor în tendințele actuale.
5. Managementul risipei din timpul preparării
Află câteva sfaturi și trucuri despre cum să profiți la maximum de reziduurile alimentare pentru a reduce costul general al risipei din timpul preparării.
6. Managementul risipei din farfurii
Cum poți minimiza risipa care vine de la clienți? Urmărește acest video pentru a afla mai multe.
7. Managementul risipei de la bufet
O modalitate bună de gestionare a risipei de la bufet este de a învăța cum să estimezi corect câți oameni vor lua masa. Află câteva sfaturi urmărind acest video.