Menu

01:43

1. Introducere în managementul risipei alimentare

În acest video, îl veți întâlni pe Chef Richard Green, care va prezenta câteva dintre efectele  de top și acțiunile care pot fi întreprinse pentru a le reduce.

00:54

2. Cum se întocmește un audit al risipei

Un punct major de control într-o bucătărie este auditul risipei. Află scopul unui audit al reziduurilor și cum să efectuezi unul în propria bucătărie.

02:24

3. Achiziții eficiente

O modalitate de reducere a risipei dintr-o bucătărie este achiziționarea eficientă. Studiază motivul pentru care acest lucru este important și află câteva sfaturi despre cum să faci acest lucru.

02:24

4. Controlul stocului și Crearea meniului

Managerul de Operațiuni Santosh Shetty vă va învăța despre avantajele menținerii meniurilor în tendințele actuale.

02:22

5. Managementul risipei din timpul preparării

Află câteva sfaturi și trucuri despre cum să profiți la maximum de reziduurile alimentare pentru a reduce costul general al risipei din timpul preparării.

02:19

6. Managementul risipei din farfurii

Cum poți minimiza risipa care vine de la clienți? Urmărește acest video pentru a afla mai multe.

02:19

7. Managementul risipei de la bufet

O modalitate bună de gestionare a risipei de la bufet este de a învăța cum să estimezi corect câți oameni vor lua masa. Află câteva sfaturi urmărind acest video.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu