Introducere
Chef Frederic Duval și Chef Murphy îți vor prezenta două rețete de sufleuri. Încearcă abordarea dulce sau sărată și stăpânește tehnicile pentru a demistifica reputația problematică a acestui preparat.
Ingrediente
Începe cu ingredientele de bază - făină, ouă și unt îngroșate cu brânză Roquefort, presărate cu pesmet Panko.
Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 1
Începe sufleul cu un clasic rântaș alb - o combinație de făină T45, unt topit și lapte.
Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 2
Topește brânza Roquefort pentru a face un sos bechamel, încorporând gălbenușurile înainte de a le bate și lasă deoparte.
Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 3
Învață cum să pregătești formele pentru sufleu. Unge, lasă la răcit, bate și amestecă pentru a întregi rețeta.
Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 4
Partea a patra îți va arăta ultimii pași – coacerea și platingul! Află cum să coci sufleul pentru rezultate excepționale și un plating impresionant.
Echipament și Ingrediente
Chef Murphy de la Launceston Place îndulcește lucrurile cu un sufleu cu budincă de orez și fructul pasiunii. Familiarizează-te cu modul de organizare, precum și cu componentele dulci ale acestui preparat.
Sufleu cu budincă de orez și fructul pasiunii - Partea 1
Începe prin a bate și a amesteca ingredientele pentru a forma baza de budincă și o umplutură albă pufoasă, înainte de a trece la partea 2.
Sufleu cu budincă de orez și fructul pasiunii - Partea 2
Urmărește ultima parte pentru a afla despre temperaturi și timpii de coacere, si totodată sfaturi despre un plating cu textură și înghețată răcoritoare de iaurt.