Menu

15:48

In cadrul cursului "Meniu a la Carte", Chef Dumitru Bucsa alaturi de gazda UniChef, Chef Robert Voicu, a pregatit 4 retete delicioase, potrivite meniului tau.

Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatelor, plus o serie de tehnici, sfaturi si idei oferite de Chef Dumitru Bucsa.

Descopera si mai multa inspiratie in cele 32 de cursuri din secțiunea UniChef!

Chef trainer Dumitru Bucsa

Este specializat in bucataria internationala, in special cea franceza. De peste 5 ani este Chef la Hotel Novotel Bucharest City Center, unde aduce experienta sa din ultimii 30 de ani. Anterior, a lucrat ca Executive Chef timp de 14 ani la Caro Hotel, Privileg Catering, Hotel Pullman si Sofitel.

De-a lungul timpului a creat diverse concepte de restaurant: la Steak House Barbizon din cadrul Pullman a introdus carne de bizon si de cal în meniu, impreuna cu produse proaspete si o bucatarie deschisa. De asemenea, a introdus gatitul sous vide, prin care clientii au descoperit avantajele sanatoase ale acestei practici, care pastreaza toti nutrientii preparatelor.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu