Meniul a la carte are urmatoarele caracteristici:
- promoveaza meniuri extensive, cu posibilitati variate de selectie;
- ofera sub denumirea generica a cursului alimentar lista itemilor care pot fi comandati de client;
- preparatele sunt realizate doar dupa lansarea comenzii;
- itemii de meniu sunt individual valorizati ca pret;
- meniul cuprinde, de cele mai multe ori, preparate exotice sau de sezon, cu preturi mari;
- o parte a meniului a la carte este reprezentata de sectiunea „specialitatea casei” – plat du jour.
Chef trainer Alin Pasca
Primul contact cu restaurantul l-a avut in urma cu mai bine de 20 de ani, mai mult din necesitate decat din pasiune. Acest lucru s-a intamplat la restaurant Panoramic, unde a muncit timp de 6 ani si jumatate ca si bucatar.
Dintr-o simpla necesitate, pe parcurs s-a transformat intr-o mare pasiune, dupa aceea s-a mutat intr-un hotel de 4* ca si bucatar chef, unde a muncit timp de 3 ani si jumatate. Intre timp a fost contactat de proprietarii hotelului Meridian Cluj care era la inceput de drum. A fost foarte impresionat de abordare si de proiect incat lucreaza de mai bine de 5 ani in locatie.