Chef Florin Popa, impreuna cu gazda evenimentului, Chef Robert Voicu, au pregatit pentru cei prezenti fizic, dar si pentru participantii de la sesiunea live de pe YouTube, meniul de anul acesta cu tema “PATRU ANOTIMPURI”. Membrii din comunitatea UniChef au astfel acces exclusiv la patru retete, inspiratie pentru fiecare anotimp in meniurile locatiilor lor.
Fiecare fel de mancare prezentat a fost asezonat cu ingrediente surpriza, tehnici moderne de preparare si raspunsuri la toate intrebarile cursantilor, astfel incat retetele sa poata fi integrate cu succces in restaurante cu specifice diferite si clienti cu o varietate cat mai mare de preferinte.
Urmareste video-ul integral pentru sfaturi la fiecare pas din retetele prezentate in cadrul cursurilor din aplicatia UniChef.
Chef trainer Florin Popa
Originar din Vaslui, si-a inceput cariera de bucatar in orasul natal, in bucataria Restaurantului Hotelului Europa Vaslui unde si-a pus amprenta timp de 13 ani. In anul 2013 devine bucatar chef al Restaurantului Vascar din acelasi oras. Anul 2017 vine cu o noua schimbare, head chef al Restaurantului La Livada, culminat cu obtinerea titlului de Director Regional al Moldovei din cadrul ANBCT Romania.
Cullinary World Cup din anul 2018 il regaseste component al echipei Regionale Casa Boierului din Deal, unde reuseste impreuna cu ai sai colegi sa obtina Medalia de Bronz, urmand ca in 2019 de la Stuttgart sa se intoarca tot cu Medalie de Bronz de la iKa/Cullinary Olimpics.