Pana pe 30 noiembrie ii poti pune intrebari lui Chef Dumitru Bucsa!
Chef Dumitru Bucsa este specializat in bucataria internationala, in special cea franceza. De 5 ani este Chef la Hotel Novotel Bucharest City Center, unde aduce experienta sa din ultimii 26 de ani. Anterior, a lucrat ca Executive Chef timp de 14 ani la Caro Hotel, Privileg Catering, Hotel Pullman si Sofitel. Din aceasta vara colaboreaza si cu Culinary Arts School Brasov.
De-a lungul timpului a creat diverse concepte de restaurant: la Steak House Barbizon din cadrul Pullman a introdus carne de bizon si de cal în meniu, impreuna cu produse proaspete si o bucatarie deschisa. De asemenea, a introdus gatitul sous vide, prin care clientii au descoperit avantajele sanatoase ale acestei practici, care pastreaza toti nutrientii preparatelor.
Cel mai recent proiect al sau este Winestone Victoriei 27, un wineshop cu o bucatarie moderna, bazata pe autenticitate si o legatura stransa intre mancare si vin.
Nu rata ocazia sa iei legatura cu Chef Dumitru Bucsa. Intreaba-l despre secretele bucatariilor mediteraneene si franceze, despre secretele tehnicii sous vide sau despre asocierea dintre vinuri si preparate, vezi ce masuri a luat in locatia sa impotriva COVID-19 si cum reuseste sa treaca peste aceasta perioada dificila.
Iar pentru ca in 2020 aniversam 5 ani de UniChef avem o surpriza:
Toti cei care vor pune intrebari chefilor invitati vor intra automat in tombola pentru unul dintre cele 3 PREMII, constand in cate un curs de gatit la una dintre scolile de profil din Romania!
Campania se desfasoara in perioada 1 APRILIE - 1 DECEMBRIE, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in luna decembrie. Pentru mai multe informatii poti citi regulamentul tombolei AICI.
Faci parte din comunitatea UniChef? Pune intrebarea ta lui Chef Dumitru Bucsa in formularul de mai jos si intra in cursa pentru unul dintre cele 3 premii!