In 2019, UniChef a ajuns in 5 orase. 217 participanti au urmat trainingurile in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta si Brasov. Anul acesta chefii traineri au fost: Chef Stefan Popescu, Chef Ciprian Nicolescu, Chef Marian Zancianu, Chef Gheorghe Hanes, Chef Simona Preda, Chef Liviu Preda si Chef Robert Voicu.
Proiectul, din 2016 si pana in prezent, a adus impreuna peste 1000 de membri si a format o comunitate activa din care fac parte atat chefi de top, cat si din bucatari la inceput de drum ce doresc sa acumuleze cat mai multe cunostinte.
Finalul perioadei de training a culminat cu UniChef Cup, competitia care ii provoaca pe bucatari sa fie la curent cu ultimele tehnici si trenduri culinare, dar si sa isi testeze nivelul profesional. Experienta UniChef inseamna noi competente dobandite, formarea de legaturi in comunitate, impartasirea practicilor, tehnicilor si experientelor personale.