Chef Robert Voicu a pregatit un muschiulet de porc in crusta de sorici crocant si miez de nuca copt, trunchi de varza gratinata, rosii coapte cu cimbru si usturoi, sos demi-glace cu infuzie de cimbru, mousse de ardei copt, un preparat gustos in care a combinat diverse gusturi, arome si texturi.
Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatului, plus cateva sfaturi si idei oferite de Chef Robert Voicu.
Chef Robert Voicu
Este sufletul proiectului UniChef: “Ma bucur ca fac parte din povestea UniChef, care de-a lungul timpului m-a inspirat prin cat de mult poate creste o comunitate atunci cand este bazata pe invatare, pasiune si educatie.”
Executive Chef Unilever Food Solutions, Robert Voicu are cu o experienta in industria HoReCa de peste 25 ani si o paleta internationala de cursuri absolvite in tari precum UK, Germania, Thailanda, Olanda. Inainte de a se alatura echipei UFS, a lucrat ca chef consultant pentru Bestfoods. Pasiunea pentru bucatarie si-a descoperit-o timpuriu, inca din anul 1986 cand a inceput sa lucreze in bucatarii profesionale din Romania si Germania.