Aceasta sesiune, va fi poate una dintre cele mai apropiate de sufletul vostru, deoarece Cristian Cristea de la Hostalion, a venit pregatit sa povesteasca despre meniu. Cum construim meniul? Ce culori folosim? Care este design-ul potrivit si cum facem analiza unui meniu? Cum sa faceti o descriere si o pozitionare corecta a produselor, in meniurile restaurantelor voastre.
Recomadarile facute de catre acesta se bazeaza pe anumite studii, care pot oferi cateva directii in construirea unui meniu, dar este decizia ta ca proprietar de business, cum alegi sa iti creezi si sa iti promovezi meniurile.
Urmareste sesiunea si transforma-ti businessul intr-unul profitabil si popular.
Cristian Cristea – Hostalion
Cu o experienta de peste 20 de ani, Hostalion se numara printre liderii din industria ospitalitatii, iar Cristian Cristea a venit pregatit sa ne ofere sfaturi si idei despre managementul restaurantelor si hotelurilor, intr-un context in continua schimbare.
Cristian Cristea este consultant in afaceri si lector senior in cadrul Hostalion (Hospitality Business School). Cu o experienta de peste 10 ani in vanzari, in domenii precum cel bancar, al echipamentelor medicale sau FMGC, deviza valorilor sale este bazata pe experitza, coaching, lucru in echipa si o mapare eficienta a proceselor unei afaceri.