Menu

62:49

In cadrul acestei sesiuni, Chef Vasile Nicolae gateste alaturi de Chef Robert Voicu, 4 preparate, prezentate atat in varianta pentru delivery dar si in varianta a la carte.  

Care sunt factorii care te pot ajuta sa decizi ce produs trebuie scos din meniul de livrari? Cat de des se adauga si un desert in comanda de delivery? Ce tip de deserturi prefera clientii? Ce tip de desert are cerere mai mare? Difera cererea in functie de sezon?

Urmareste sesiunea din Incubator si afla raspunsurile Chefilor la aceste intrebari. Vezi pas cu pas cum prepara aceste retete, care sunt trendurile si ce au observat ca functioneaza in anumite meniuri.

Chef Vasile Nicolae

Chef Vasile Nicolae si-a petrecut jumatate din viata in bucatarie. Cariera lui a inceput intr-un restaurant cu specific chinezesc, iar de-a lungul timpului a incercat diferite tipuri de bucatarie, printre care si cea romaneasca.

Cu o experienta de peste 20 de ani in restaurante, banqueting si croaziere, iubeste sa creeze plating-uri deosebite si sa atraga privirile clientilor, dar nu uita niciodata de un gust pe masura.

A fost asociat in unele restaurante, lucru care l-a ajutat sa capete o intelegere mult mai ampla a domeniului gastronomic, de la management, marketing, control al costurilor, risipa alimentara, pana la arta negocierii.

Chef Robert Voicu

Este sufletul proiectului UniChef: “Ma bucur ca fac parte din povestea UniChef, care de-a lungul timpului m-a inspirat prin cat de mult poate creste o comunitate atunci cand este bazata pe invatare, pasiune si educatie.”

Executive Chef Unilever Food Solutions, Robert Voicu are cu o experienta in industria HoReCa de peste 25 ani si o paleta internationala de cursuri absolvite in tari precum UK, Germania, Thailanda, Olanda. Inainte de a se alatura echipei UFS, a lucrat ca chef consultant pentru Bestfoods. Pasiunea pentru bucatarie si-a descoperit-o timpuriu, inca din anul 1986 cand a inceput sa lucreze in bucatarii profesionale din Romania si Germania.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu