“Businessul se face cu capul, nu cu inima’’, este modul in care Cristian Cristea de la Hostalion explica de ce avem nevoie de cifre, formule si excel-uri pentru a manageria cu succes o afacere. Desi trebuie sa existe un dram de nebunie si suflet, deciziile de business se iau in baza unor calcule, pentru ca doar asa iti poti da seama, unde ai gresit si cum poti sa mergi mai departe.
Ce se intampla astazi, care sunt directiile de explorare si cine se ocupa de toate calculele discutate in cadrul Incubatorului? Urmareste sesiunea si afla daca esti pregatit sa conduci propriul tau business HoReCa intr-un mod profitabil.
Cristian Cristea – Hostalion
Cu o experienta de peste 20 de ani, Hostalion se numara printre liderii din industria ospitalitatii, iar Cristian Cristea a venit pregatit sa ne ofere sfaturi si idei despre managementul restaurantelor si hotelurilor, intr-un context in continua schimbare.
Cristian Cristea este consultant in afaceri si lector senior in cadrul Hostalion (Hospitality Business School). Cu o experienta de peste 10 ani in vanzari, in domenii precum cel bancar, al echipamentelor medicale sau FMGC, deviza valorilor sale este bazata pe experitza, coaching, lucru in echipa si o mapare eficienta a proceselor unei afaceri.