Menu

119:10

Un bucatar profesionist cunoaste foarte bine si respecta permanent normele igienico-sanitare specifice (HACCP). In planificarea activitatii de zi cu zi, este important sa iti organizezi bucataria, spatiile de lucru si depozitele, astfel incat totul sa fie conform acestor norme.

Urmareste sesiunea si afla care sunt cele 7 principii de baza in jurul carora trebuie sa construiesti sistemul HACCP, in ceea ce priveste depozitarea si transportul alimentelor, in unitatea pe care o detii, sau de ce modul de etichetare a produselor gata de consum ambalate pentru livrare s-a schimbat si cum poti face aceasta etichetare corecta cand tu produci mancarea si furnizezi acest serviciu de Home delivery sau Takeaway.

Chef trainer Ciprian Nicolescu

Cariera in gastronomie a inceput-o acum mai bine de 30 de ani prin restaurantele din centrul Munchen-ului (Germania) unde a avut oportunitatea sa lucreze sub bagheta magica a unor chefi celebri la acea vreme: Alfons Schuhbeck, Heinz W. sau H. Wohlfahrt, care si-au pus amprenta in educatia sa culinara. A fost indrumat sa urmeze “Institute of Culinary Art” (I.C.A) – Food Service Management pe care l-a si absolvit in 1995. De atunci drumurile spre adevarata incursiune in lumea obsesiei pentru perfectiunea stelelor Michelin abia incepea. O lume magnifica care imbina sudoarea orelor interminabile de munca cu respectul pentru preparatele impecabile si rafinate care ajung pe masa clientului connesieur.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu