Vezi ce ingrediente se folosesc la galustele coreene, ce tehnica implica ele, cum pot fi gatite si alaturi de ce garnituri sau topping-uri se servesc ele la masa.
Un preparat reprezentativ in Coreea, galustele umplute sau mandu, sunt adesea umplute cu carne de porc si kimchi. Ele pot fi facute la aburi, fierte, prajite in ulei sau trase la tigaie. Amestecul este pus in foi circulare mandu, apoi acestea sunt impaturite si gatite. Galustele umplute sunt gatite intr-o fiertura de peste uscat si alge de mare, fiind servite cu prajituri de orez si legume, ori alaturi de kimchi.
Descopera mai multe despre Bucataria Coreeana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.