Descopera ce are de adus bucataria pariziana prin miscarea actuala gastronomica si ce trenduri culinare aduc Chefii locali
Parisul este orasului bistro-urilor si ale braseriilor. Este locul in care au luat nastere unele dintre cele mai importante miscari si traditii culinare ale lumii. Este centrul revolutiei neo-gastronomice, actuale. Exploreaza restaurantele pariziene, plimba-te prin pietele orasului, pline de produse de sezon, melci, branzeturi si stridii, si inspira-te de la cei mai buni Chefi din lume.
Pierre Gagnaire este un Chef francez foarte apreciat si este Bucatar-Chef in propriul sau restaurant, Pierre Gagnaire, pe Strada Balzac nr. 6, in Paris. Gagnaire se situeaza in fruntea miscarii gastronomice actuale, ce se bazeaza pe preparate Fusion.
Descopera mai multe despre Bucataria Frantuzeasca si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.