Inspira-te din preparatele traditionale in realizarea unor noi meniuri savuroase pentru clientii restaurantului tau
In Restaurantul Azul Historico din Mexico City vei descoperi multe retete mexicane. Molletes este un preparat cu paine prajita, pasta de fasole boabe si branza, servit cu salsa mexicana. Enchiladas sunt servite cu sos negru mole iar Memelitas sunt faimoasele turte de porumb, umplute cu pui, un strat de fasole si alte topping-uri, precum branza sau florile comestibile.
Chef si istoric, Ruth Alegria s-a nascut in Panama din parinti originari din Nicaragua, educati in New York City. Ea a deschis primul restaurant mexican din Princeton, N.J., si apoi a ales cursurile in bucataria si tehnicile frantuzesti clasice. Un membru cu state vechi IACP, ea a fondat Scoala de Gatit din Princeton si acum organizeaza turnee culinare in Mexic. Descopera mai multe detalii importante despre Bucataria Mexicana, asa cum le-a ales Ruth Alegria.
Descopera mai multe despre Bucataria Mexicana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.